tag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post2552615576200458147..comments2024-03-28T22:37:40.249+01:00Comments on Los placeres de Pepa: RACÓ DEL CARNÍVOR, BONES CARNS I COSTELLES SENSE LÍMIT.Pepa Lázarohttp://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-60652345320771115692015-11-08T01:15:11.642+01:002015-11-08T01:15:11.642+01:00Molt bé , a veure la vostra opinió :-).
Gràcies pe...Molt bé , a veure la vostra opinió :-).<br />Gràcies per la visita!!!<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-5366198196004835772015-11-07T20:53:30.552+01:002015-11-07T20:53:30.552+01:00Naltros i anem aquestanit! Ja comentarem
Naltros i anem aquestanit! Ja comentarem<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00574276055848041494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-30809509686958809192015-03-29T23:13:36.894+02:002015-03-29T23:13:36.894+02:00Doncs ja trobarem una excusa per fer una visita i ...Doncs ja trobarem una excusa per fer una visita i menjar carn, a veure si passa el test de qualitat de l'argentí de la panda :-)<br /><br />Petons!!!!!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-69542634865784974292015-03-29T19:39:10.805+02:002015-03-29T19:39:10.805+02:00Jo encara no hi he anat mai, té bona pintaJo encara no hi he anat mai, té bona pintaM VICTORIA GIRONES PUÑEThttps://www.blogger.com/profile/06641555126464242757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-37521240423791355512015-03-29T17:35:18.436+02:002015-03-29T17:35:18.436+02:00hahaha, sí que és dolent.
Un costellam et menjarie...hahaha, sí que és dolent.<br />Un costellam et menjaries, no tenen res de greix, és una carn molt neta, i estan molt bé fetes.<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-2960114883634567972015-03-29T16:36:12.273+02:002015-03-29T16:36:12.273+02:00Jo que pensava que a Gant només sabien fer diagram...Jo que pensava que a Gant només sabien fer diagrames... :) :) :)<br /><br />(uffff... quin acudit més dolent...).<br /><br />Jo en aquest de Tarragona de jove hagués "fet mal"... però ara amb l'edat i el maleit colesterol, tinc com un autocontrol, que jo no em deixa gaudir-ho... però 5 o 6 palets encara els menjaria.<br /><br />Salut!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-12428700624616305592015-03-29T16:25:04.536+02:002015-03-29T16:25:04.536+02:00Sí, és el que dius, no tothom ho amortitza. Jo gai...Sí, és el que dius, no tothom ho amortitza. Jo gairebé mai demano les costelles, amb un palet o dos per a tastar ja en tinc prou i les carns són molt bones.<br /><br />Salut!!!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-9549851216299536972015-03-29T13:40:14.884+02:002015-03-29T13:40:14.884+02:00No conec cap lloc a Barcelona a on facin aquesta f...No conec cap lloc a Barcelona a on facin aquesta fórmula... I realment, sembla una bona promoció pel restaurant, ja que molt poc gent amortitzarà aquest preu per un plat de costella de porc i els beneficis pel plat seran més que interessants per al restaurador.<br /><br />És una mica per la gent jove, el fet d’anar a llocs d’aquests a on menjar non stop i després cremar-ho el mateix dia. Per aquesta fórmula no aniria pas expressament, però he de dir que la resta de plats no pinta gens malament.<br /><br />Salutacions!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.com