diumenge, 12 de novembre del 2017

EL MIRADOR DE SANT JUST, AL COSTAT DEL WALDEN 7

Establiment: El Mirador de Sant Just
08960 Sant Just Desvern
Av. de la Indústria, 12
Tfn 934 99 03 42
Preu orientatiu: 45€
Menú diari: 16,95€  (més IVA, plats amb suplement)

El Mirador de Sant Just
3,0 - Bona cuina en un espai singular.




Cuina mediterrània actual amb productes de temporada en un mirador sobre Sant Just Desvern. Molt bona atenció però preus elevats i amb IVA a banda. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Carrer
Espai:
Gran (50 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Natural,
correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
-
Assecador de mans:
-
Canviador:
-
Extres:
-
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Llarga
Clàssica
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Esdeveniments
IDIOMES
Català
Castellà




Situat a un espai circular que envolta la xemeneia de l'antiga fàbrica de ciment Sanson, a Sant Just Desvern, trobem un restaurant amb una cuina acurada, amb productes de temporada molt ben tractats i presentats al plat.
L'espai és força còmode en amplitud i agradable tant per la llum com per la música ambiental però es veu que aquesta sala va tenir temps millors, les estovalles haurien de passar a millor vida i a algunes cadires els hi caldria un nou entapissat.
La carta inclou un assortit de tapes, entrants i amanides que es completen amb arrosos, carns i peixos, també hi ha diverses opcions vegetarianes i plats per a celíacs i un grapat de suggeriments del dia en funció del mercat. Els postres, elaborats a la pròpia cuina de El Mirador, són un pecat difícilment evitable.



Per acompanyar l'àpat hi ha una carta amb un centenar de vins i caves, amb predomini de vins del país.
Els preus semblen una mica pujats i quan veus a peu de carta "10% IVA no inclòs" et ve al cap que els plats han de ser espectaculars.
Per començar, un aperitiu de cortesia, escabetx de pollastre, crec recordar, que vam cruspir-nos molt de gust amb el vi recomanat, Black HMR, D.O. Penedès, que ens va agradar moltíssim.
Vam escollir com entrants una amanida de burrata, prou bona, i de l'apartat de suggeriments unes vieires a la graella amb verdures del Prat que van estar molt bé.


Després com plat principal va ser un turbot a la graella amb saltat de verdures amb teriyaki que estava fet al punt del nostre gust. Bona combinació ja que el turbot és un peix saborós i suporta aquesta salsa intensa.
Filet de bou amb salsa de tòfona i carbassa. Deliciós i molt bonica presentació al plat. El punt de la carn també va estar encertat.
Per postres et porten el carret de pastisseria amb unes preparacions temptadores així que vam compartir un pastís Selva Negra que estava espectacular.
El preu total va ser de gaire bé 89€, i perquè la nostra visita va ser amb una reserva de El Tenedor amb un descompte en els plats, (no en begudes) si no el compte total hagués estat de 127€, que trobo una mica elevat en conjunt i que fa baixar la valoració global.
Al final del dinar vam demanar pujar al mirador en el ascensor. El viatge impressiona ja que el sostre i el terra de l'ascensor són de vidre. Des de dalt es pot veure l'edifici Walden 7, Vallvidrera i Barcelona.
Un lloc amb molt bona atenció i cuina acurada però en un espai demodé i amb preus un punt descompensats des del meu parer.

4 comentaris:

  1. Ostres.... recordo haver-hi estat en l'època que tu dius de "tiempos mejores".... :)

    Però et parlo de molts , molts anys.... d'abans que s'inventessin els blocs i fins i tot els navegadors...

    I com el temps ho esborrar tot, ja ni recordo si en vam sortir contents o no. Pensava que ja ni existia...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La cuina és actual però l'espai ha quedat en aquells anys que dius. Si l'espai fos més actual possiblement no el trobaria tant descompensat en el preu. Està molt bé una copa Riedel però sobre aquestes estovalles plenes de fills a l'aire no queden gens bé...

      Salut!

      Elimina
  2. Pensava el mateix mentre mirava la carta i el preu dels plats. A mida que anava veient les opcions, em deia a mi mateix que molt bo hauria de ser el lloc per justificar aquests preus. Tot i que els plats fan molt bona fila, potser el preu amb el descompte seria el justificable, però aquí ja entra el criteri del restaurador que és qui sap del seu propi negoci...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb el descompte el preu és proper al correcte, però sense descompte és una aixecada de camisa. El lloc no justifica el preu, ara l'atenció és professional i molt correcta, en això sí que destaquen.

      Salut!

      Elimina