tag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post5402248422455951595..comments2024-03-28T22:37:40.249+01:00Comments on Los placeres de Pepa: URBERU SAGARDOTEGIA, BUENA PARRILLA SOBRE EL CANTÁBRICOPepa Lázarohttp://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-12814453300642251952015-10-19T23:15:26.889+02:002015-10-19T23:15:26.889+02:00Ooooh, és que tu jugues en altre lliga de restaura...Ooooh, és que tu jugues en altre lliga de restaurants.<br />Ja ens explicaràs les sensacions del Mugaritz. :-)<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-41941640685809137592015-10-19T23:12:42.704+02:002015-10-19T23:12:42.704+02:00Però són al País Basc, llavors, cuina basca :-P Q...Però són al País Basc, llavors, cuina basca :-P Que sí, que no és la tradicional...<br /><br />Es que m'agrada menjar bé i gastar amb mesura, això em fa anar trobant llocs. :-)<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-29468921706809196862015-10-19T20:13:27.342+02:002015-10-19T20:13:27.342+02:00Jo no definiria pas a Akelarre o Mugaritz com cuin...Jo no definiria pas a Akelarre o Mugaritz com cuina basca... ;-) I molt menys a aquest últim...<br /><br />Acabo de descobrir que a part de ser una excel·lent guia gastronòmica de la ciutat i província de Tarragona, també ho ets del nord. Quedes fitxada per les properes cites per aquelles terres.<br /><br />Per cert i parlant de la teva entrada, una relació qualitat preu espectacular.<br /><br />Salutacions!!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-48447233318053645562015-10-19T20:00:49.388+02:002015-10-19T20:00:49.388+02:00Moltes gràcies per les recomanacions!
La veritat é...Moltes gràcies per les recomanacions!<br />La veritat és que a Donosti i hem anat moltíssim i coneixem la majoria de llocs de pintxos i també hem anat a Arzak i Mugaritz (que divendres repetim) pet això aquest cop volia provar una cosa diferent!<br />M'apunto les recomanacions tan de pintxos com de sidreria! <br />Moltíssimes gràcies!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17339137123722921824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-18147631778998654342015-10-18T23:16:27.383+02:002015-10-18T23:16:27.383+02:00Es menja molt bé per allà, i a diferents preus. Se...Es menja molt bé per allà, i a diferents preus. Sense anar al Akelarre o al Mugaritz pots gaudir també de la cuina basca. :-)<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-57151392019779544642015-10-18T22:58:22.913+02:002015-10-18T22:58:22.913+02:00Jo vaig anotant per futures visites.....
En la da...Jo vaig anotant per futures visites.....<br /><br />En la darrera, només vam tenir dos dies i al sortir tips de la fira gastronòmica, tampoc hi havia massa gana...<br /><br />Però a la propera ocasió, ja vaig directa als llocs bons.<br /><br />Salut!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-6304998220215256742015-10-18T22:49:48.216+02:002015-10-18T22:49:48.216+02:00Hola Laura. El tema de les sagardotegiak és que ob...Hola Laura. El tema de les sagardotegiak és que obren de gener a finals d'abril o primers de maig. Ni ha d'altres sidrerias que obren tot l'any, però la sidra no és "nova", la qual cosa no vol dir que no estigui bona. Lo millor és anar en grup, perquè són salons grans, de taules "corridas" i hi ha molt xivarri. I reservar, important reservar Laura. En Donosti no tinc ni idea com està el tema, on més hi ha és en Astigarraga, que en bus està a 15 minuts del centre de Donosti (pel que m'han dit, jo sempre vaig en cotxe per això de ser coixeta i tenir la targeta blava :-) ) Les millors pel meu parer són Petitregi i Astarbe (no tinc comisió, :-P )<br />Si no aneu en grup, et recomano que vagis a un restaurant, faràs el "menú sidra" sense sorolls i amb una ampolla a taula en comptes d'anar a buscar-la a la bòta. No és el mateix, ja ho sé... A aquesta d'aquest post has d'anar en cotxe, però té una terrassa tranquil·la.<br /><br />En Donosti et recomano fer pintxos, imprescindible el de foie en el Sport (allí et pots tornar boja amb tots en realitat...), típic el xampi del Tamboril, el bacallà del Martinez, del Bartolo estan molt bé les galtes, i un que no pots deixar de visitar és La Cuchara de San Telmo, allà tens peus, cansalada, foie, raviolis, risotto... amb tocs de cuina moderneta i de gran mida (el fallo és que les taules de fora són per racions).<br /><br />Espero que t'ho passis molt bé i que ens facis una entrada al bloc del Ricard.<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-90227968308402410042015-10-18T21:03:38.571+02:002015-10-18T21:03:38.571+02:00Hola!
Jo puju aquest cap de setmana a Donosti i m&...Hola!<br />Jo puju aquest cap de setmana a Donosti i m'agradaria provar alguna però desconec completament el tema.<br />A part anem sense cotxe i suposo que això deu ser un problema :(<br />Merci!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17339137123722921824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-10171894404369342052015-10-18T19:40:36.601+02:002015-10-18T19:40:36.601+02:00El Goiko Itturri és restaurant, i tens un altre mé...El Goiko Itturri és restaurant, i tens un altre més de moda i decoració més actual molt bo també, el Kako.<br />Per "sidreries", millor en grup, el soroll és molt aclaparador, i sí, comencen al gener i són gairebé totes a Astigarraga. Míra el link: www.sidrerias.ws/gipuzkoa/astigarraga<br />Et diria la Petritegi i la Astarbe, però cada any la sidra varia de sabor segons la collita. Ja ens explicaràs!<br />Gràcies per la visita. :-)<br />Salut!!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-56115971678467094802015-10-18T19:12:09.813+02:002015-10-18T19:12:09.813+02:00Em va molt bé el teu post perquè justament començo...Em va molt bé el teu post perquè justament començo a mirar sidreries per pujar cap a allà de cara a la temporada de la sidra que crec que s'inicia cap al gener o febrer... Però encara no sé quina o quines triaré! La Goiko Iturri també feia bona pinta.<br />Salut!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.com