tag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post2268226822159982018..comments2024-03-28T22:37:40.249+01:00Comments on Los placeres de Pepa: ENTRECOPES, CUINA CREATIVA A LA PART ALTAPepa Lázarohttp://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-30871277030202109022015-03-01T16:58:08.443+01:002015-03-01T16:58:08.443+01:00I en canvi del cumquat, que és una fruita menys ha...I en canvi del cumquat, que és una fruita menys habitual, no ens va fer cap comentari i i altra taula els hi deia que era una mini taronja amarga... quina errada descriure així un cumquat.<br /><br />Aquest restaurant fa un menú mig dia d'uns 13€, sense sortir-te dels bàsics o pagues suplement. Pot ser ens animem un divendres d'aquests al sortir de la feina...<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-5965750929743315922015-03-01T16:49:16.716+01:002015-03-01T16:49:16.716+01:00Uys sí, ara veig l'ampolla i es DO Montsant. A...Uys sí, ara veig l'ampolla i es DO Montsant. Ara ho corregeixo. Gràcies Vicky!<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-59718683567300311942015-03-01T13:41:58.377+01:002015-03-01T13:41:58.377+01:00L'I tant que varem tastar era un vi de la DO M...L'I tant que varem tastar era un vi de la DO Montsant, també en fan un a terra Alta. A l'etiqueta feia un comentari que podia fer equivocar ja que parlava que la garnatxa blanca era típica de la Terra Alta i la negra de DO Montsant.M VICTORIA GIRONES PUÑEThttps://www.blogger.com/profile/06641555126464242757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-20488816734523960132015-03-01T12:40:00.894+01:002015-03-01T12:40:00.894+01:00Un escabetx amb vinagre? Mare de Déu!! :-))) És co...Un escabetx amb vinagre? Mare de Déu!! :-))) És com quan t'expliquen que el steak tàrtar és carn crua i has de mossegar-te la llengua per no deixar anar una animalada que faci plorar al cambrer... L'última d'aquestes em va passar la setmana passada quan vaig comprar unes pizzes precuites a un lloc d'aquests pijos de plats italians i la noia m'explicava com prepara-les. No pots imaginar com vaig riure amb la d'animalades que vaig deixar anar, mentre anava seguint-li la corrent...<br /><br />Coincideixo amb la vostra valoració de l'excessiu preu sense promoció. Això hauria de fer obrir els ulls als restauradors per ajustar-se a una realitat més quotidiana.<br /><br />Salutacions! Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-78443027319505572372015-03-01T09:37:07.783+01:002015-03-01T09:37:07.783+01:00Pot ser que sigui un menú creat per aquestes jorna...Pot ser que sigui un menú creat per aquestes jornades i que el menú de 50€ en realitat sigui un altre...<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1899724996121065607.post-33631919624873870542015-03-01T09:30:02.207+01:002015-03-01T09:30:02.207+01:00Si... es el que dius...que 32 està bé, però amb 50...Si... es el que dius...que 32 està bé, però amb 50 ja dius, "no".<br /><br />Passa molt això en les ofertes....<br /><br />Salut!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com