diumenge, 11 de juny del 2017

PRIK THAI, UNA OPCIÓ DIFERENT A CAMBRILS

Establiment: Prik Thai
43850 Cambrils
Carrer de Frederic Mompou, 4 Canvi d'ubicació al març 2018
Carrer d'Andalusía, 14
Tfn 877 06 79 57
Preu orientatiu: 22€
Prik Thai Cambrils
3,5
3,5 - Molt bona cuina, espai còmode i bona atenció.
Cuina tailandesa en un petit local (ubicació del Port), opcions picants o no, plats per a vegetarians i vegans. Bona atenció, també menjar per emportar. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (34 p)
Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Informal
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Plastificada

Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Servei a domicili
IDIOMES
Català
Castellà




Cambrils, un poble mariner que ha esdevingut turístic, disposa d'un grapat important de restaurants amb els peixos i arrossos com a protagonistes, no obstant això, també altres cuines es van fent un lloc en aquest espai on la cuina mediterrània predomina. Aquest és el cas de Prick Thai, un petit local amb una decoració colorida i senzilla que va obrir a l'abril de 2015 gestionat per una parella jove: ell porta la sala i ella, tailandesa, s'encarrega de la cuina. El resultat és un llistat de plats amb diferents nivells de picant, amb opcions vegetarianes i, com no, molta presència del cacauet.
El dia que vam anar, vàrem agafar un parell de plats de degustació d'aperitius, Prick Thai, per a compartir acompanyats d'un D.O. Montsant, el Marmellans. Cada plat, per a tres persones, portava broquetes de pollastre amb salsa satay (Kai Satee), llagostins fregits a l'estil tailandès (Kung Chub Paeng Tod), farcells farcits de pollastre i llagostí (Kaew Tod), i un fregit de bolets, albergínia, mongetes, pastanaga i carbassa (Pad Chop Tod). Les salses de chili dolç i cacauet per sucar els aperitius estaven molt bones. Un bon començament de dinar.
Després vam demanar un plat per a cadascú, que són prou abundants en general i amb diferents graus de picant.
Pad Thai pollo, un saltat de fideus, pollastre i verdures, amb cacauet. Un plat molt bo, gens picant.
Khow Pad pollo i verdura, arròs fregit a l'estil tailandès, amb ou i especies. Un plat amb un punt de dolçor que va agradar molt. I el Khow Pad Kraprow, el plat d'arròs en versió picant. Només hi ha una foto perquè són pràcticament iguals...
Pad Kraprow pollo, saltat d'alfàbrega i diverses especies en aquest plat amb pollastre. Un plat força picant que es menja millor amb un bol d'arròs blanc per rebaixar una mica la intensitat del picant.
Pad Pak Ruam tofu, un plat de coliflor, bròquil, pastanaga, pebrot, panotxa baby i tofu. Bon plat apte per vegans.
Per postres vam fer un plat per a cada dos,  una banana embolicada en un rotllo, molt dolç, amb dolç de llet per a sobra. Sort de les maduixes, que donaven un punt de frescor.
El compte va sortir per 21€ per persona.
Una opció diferent a les dels nombrosos restaurants de cuina marinera que hi a Cambrils, portat per gent jove, amb una oferta de vins catalans, preus econòmics i terrassa. Una cosa, si no t'agraden els cacauets o ets al·lèrgic, pregunta primer, recorda que és un ingredient bàsic d'aquesta cuina.

6 comentaris:

  1. Ostres... el conec, però no he estat mai...

    Un dia dinant a Cal Siscu, van entrar a dinar una parella, ell d'aquí i ella oriental. I el Siscu, sabent que m'agraden els restaurants, em va presentar aquesta gent, que em van donar una targeta...

    Vam pensar que hi aniríem, però un dia estava tancat i un altre després d'un festiu (crec), ens vam apropar i tot i que tenia que estar obert, hi havia un lletrero fora, en plan "como estos dias lo hemos vendido todo, hoy cerramos"..... I no sé, em va desanimar una mica el tema i ja ens havíem oblidat...

    I per això m'ha fet gràcia llegir que l'havies publicat i segurament serà el motiu de fer un nou intent... .:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que abans tenia uns horaris més arbitraris i feien menú de migdia. Ara ja segueixen els horaris, no hi ha menú, han canviat el format físic de la carta (els plats no) i crec que serveixen a domicili.
      Com que no he estat a Tailàndia no puc comparar però els plats estan bé, una mica omnipresent el cacauet, però sembla que és així...
      A veure si fas un nou intent i dius la teva. :-)

      Salut!

      Elimina
  2. Els plats fan molt bona pinta...i el preu final és molt atractiu. Caldrà tenir-lo en compte.

    Joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí Joan, està bé de preu i a més a més surts una mica de la cuina marinera, que està molt bé, però que si vius a Cambrils o voltants, ja la tens com habitual.

      Petons!

      Elimina
  3. Conec bé aquest tipus de cuina, doncs és el que acostumo a anar quan coincideixo amb la meva filla gran (és vegana estricta...). És la millor opció per tots dos, ja que trobes sempre plats vegans i jo puc escollir algún plat amb proteína animal que és el que m'agrada... :-)

    Avui en dia, és ja un fet habitual trobar restaurants Thai en tots les ciutats i pobles una mica grans o turístics. Aquest la veritat és que fa goig...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Coincideixo amb tu que és una cuina molt present per tot arreu, de fet a Londres, molts pubs han canviat les seves cartes i inclouen molt plats "thais".

      Tens uns quants llocs per visitar aquí, per la zona Sud. :-)

      Salut!

      Elimina