diumenge, 25 de juny del 2017

MISS SUSHI, UNA CADENA MOLT CUQUI

Establiment: Miss Sushi
43004 Tarragona
Rambla Nova, 14
Tfn 977 948 060
Preu orientatiu: 25€
Menú diari: 12,50€

Miss Sushi Tarragona

Cuina japonesa, sushi, makis, nigiris... Una cadena present en més de 10 ciutats. Tot molt rosa, molt cuqui, plats correctes i preus dispars. Atenció correcta. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (50 p)
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Direccionada
Mobiliari:
Variat
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Llarga

Vins i caves:
-
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà




El Miss Sushi és una franquícia en color rosa amb brillants i purpurina. Tot molt cuqui i imagino que molt igual, només he estat al Miss Sushi de Tarragona però segur que és el mateix a totes les ciutats. A Tarragona no tenim gaires bones opcions per gaudir de la cuina japonesa i ara que porten un any a la Rambla Nova vam decidir-nos per fer un tast.
La decoració, una mica barroca, molt fúcsia, blanc, negre, cadires capitonades, cadires de braços, bancs, làmpades amb llàgrimes de cristall, miralls amb marcs daurats... L'espai bastant còmode i espaiós amb taules nues, blanques, plats blancs amb una floreta rosa que posa el punt de color i que contrasten amb el bol negre per la soja. La carta molt extensa: amanides, tempures, sushi de tots els tipus, timbals de peix, arròs, fideus, plats a la planxa, combos, postres... i amb l'opció de encarregar per emportar o demanar que te'l portin a casa. L'atenció molt somrient, noies molt maques, encara que les ampolles d'aigua van arribar a taula com si vinguessin d'una cava mil·lenària. Els temps entre plats bastant correcte.
Com que som una "família de vida" vam tastar alguns plats entre els quatre:
Panko tempura, arrebossat cruixent de verdures amb maionesa japonesa i una salsa tipus chilli, agripicant. Bròquil, pastanaga, espàrrec, carabassó, albergínia... qui diu que la verdura no està bona?
Tonyina cake, un tàrtar amb alvocat, tomàquet, un punt de salsa kimuchi, i un toc cítric amb tobiko yuzu (ous de peix volador acolorides).
Yakisoba amb pluma ibèrica. Fideus amb verdures, gambes i pluma ibèrica com ingredient principal. Sembla que va agradar. A mi el yakisoba no em fa gaire el pes...
Rellom teriyaki, bé però no crec que el tornés a demanar. Estava més fet del que vam demanar i poc sucós.
Miss One, una combinació de 12 peces per compartir entre tres i fer un tast dels makis, nigiris i californias.
Miss you and me, encara que és un combinat de 32 peces i diuen que per a dues persones, a casa tenim un nen que menja molt i se'l va demanar per ell solet.
Crunch salmó, rotlle maki en tempura amb salmó, surimi, espàrrec verd, alvocat, maionesa japonesa i teriyaki. Molt bó però una mica grossa cada porció.
Ous de peix, en aquest cas de salmó. Segons la meva filla, molt bons.
Per postres
Miss Mochi mango i Miss pecados. El primer un plat fresc de fruita i l'altre de xocolata per dins, per fora i als guarniments. Especial per a xocolaters. Em va semblar que per la mida, el preu dels postres estava una mica desproporcionat. Realment eren petits petits.
El compte total, a uns 33€ per cap, amb aigua i cervesa però és que nosaltres mengem molt! Calculo que el terme mitjà serà uns 25€.
Un lloc molt cuqui que pot ser una opció correcta dins de la oferta que tenim a Tarragona.

9 comentaris:

  1. Sí que és de vida el nen, sí. Però...si no menges res més, doncs....

    Joan.

    ResponElimina
  2. :-DD Sí, només va menjar això, la resta vam compartir entre nosaltres una mica.
    Prou bé tot.

    Petons!

    ResponElimina
  3. Pel nom no entraria, però llegint el teu post, ja em sembla millor.... :)

    L'únic però, és que la tonyina no porti el distintiu Balfegó.... :) :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahahahahaha. Ja la trobes a faltar???

      Elimina
    2. Per ser una cadena ja comento que és prou correcte, ens va agradar i els preu bastant bé, evitant postres.

      La tonyina de Balfegó és salvatge engreixada en granja, no sé per què tant de passió per aquest peix. Està bo, sí, però la d'almadrava ho està més.

      Salut!

      Elimina
  4. Si... realment el nom tira enrere...

    M'ha fet gràcia lo del tonyina cake, doncs és el segon cop que ho sento així en una setmana. Vaig menjar un a Vilanova força bo, tot i que una mica diferent (aquell amb tàrtar de tonyina i salmó, alvocat, arròs i salsa d'anguila).

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El nom et fa una mica així però ja saps, què no fa una mare pels fills? i com que volien anar-hi, doncs anem-hi! i va resultar millor del que pensava :-D

      Salut!

      Elimina
  5. El vam estar apunt de tastar passejant per Tarragona l'estiu passat però em va passar com a en Ricard, que pel nom no m'hi vaig llençar... però després veig cròniques com la teva i és quan m'arrepenteixo d'haver anat al chino de davant hahaha.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe, la veritat és que no descartem tornar-hi. Juntament amb el Sushi Take away, és un bona opció d'aquesta cuina a Tarragona.

      Gràcies per la visita i el comentari :-)

      Salut!

      Elimina