diumenge, 15 de gener del 2017

ENTRE MOLLES, ARTESANS DELS ENTREPANS I BONES TAPES

Establiment: Entre Molles
43003 Tarragona
Carrer d'en Salinas, 8 baixos
Carrer Violant d'Hongria, 30
Tfn 977 59 12 68
Preu orientatiu: 20€

Establiment: Entre Molles Reus
43201 Reus
Carrer del Fossar Vell, 1
Tfn 629 15 08 67
Preu orientatiu: ?? €

Entre Molles Reus - Canvi a Reus des d'abril 2017
3,5 - Bona qualitat, atenció i preus. BBB.

Entrepans, burgers, tapes i terrassa. Molt bones braves. Bona atenció, molt bons preus. Sense dubtes, 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Esglaons
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (20 p)
Terrassa
Distribució:
Justa
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
De veu
Pisarra penjada
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Cerveses
IDIOMES
Català
Castellà




Encara que l'adreça és el Carrer d'en Salinas, aquest local està situat sota la muralla de Tarragona així que té entrada també per la Via de l'Imperi Romà on una ampla vorera està ocupada per una vintena de taules quan el temps acompanya. A l'hivern és molt difícil trobar una taula, dins només n'hi ha quatre, més l'espai de la barra, així que, calculo que no cap més d'una dotzena de persones assegudes.
Ja hi vam anar durant les festes de Santa Tecla a tastar les braves i una hamburguesa molt bona així que ho teniem pendent a veure que més es cuinava per allà.
Abans del Nadal vam anar a sopar, molt d'hora, per assegurar agafar una taula. A l'hora de demanar no hi ha carta, hi ha diferents hamburgueses fixes, amb xampinyó, pernil, de peix... i unes "creacions del xef" temporals, que imagino varien en funció dels productes de temporada, la imaginació del xef i l'acceptació de la clientela. Sobre la barra, una pissarra mostra les hamburgueses, com amb els seus ingredients i preus, que ronden les 8 euros unes, i les més "gurmets" arriben als 12. A més a més de burgers i entrepans, hi ha tapes, com les braves, tataki de tonyina, ortigues de mar, calamars, seitons... Una varietat de cerveses, artesanes incloses, i uns vins completen l'opció gastronòmica d'aquest local.
Nosaltres vam fer unes patates braves i unes altres amb salsa de formatge, perquè les hamburgueses venen sense acompanyament. Les patates són de grilló, amb una lleugera cobertura, molt cruixents per fora i tovetes per dins, molt bones. La salsa de la brava pica, és un allioli amb salsa de tomàquet picant, una combinació explosiva. Les patates amb salsa de formatge estan molt bones també, suaus i cremoses.
Per sopar vam decidir-nos pels entrepans, deixant les tapes per una altra ocasió. Una opció va ser l'entrepà de secret ibèric amb formatge, tomàquet deshidratat, ceba confitada i ruca. El porc molt tendre, bona combinació d'ingredients. Molt bon entrepà.

Una altra opció va ser la burger de pollastre cajún arrebossat amb panko i salsa barbacoa. Gegant en mida i sabor. Per arrodonir l'hamburguesa, dalt del tot portava formatge. Una deliciosa hamburguesa amb un pa molt correcte: no es desfà i suporta l'estructura sense estar dur. Perfecta.

La tercera que vam demanar va ser una hamburguesa de temporada, la Mc. Kalister feta amb "pulled beef", vedella esmicolada, que ens van explicar que estava adobada i feta durant 4 hores a baixa temperatura. La salsa, dolça, amb massa sabor a pastanaga, i la carn no tan tendra com esperava, no deixen a la Mc Kalister entre les meves preferides.
No vam demanar postres així que el compte amb dues copes de vi i cerveses no puja gaire, uns 16€ per persona que arribarà als 20 si demanes postres.
L'atenció molt bona, propera i ràpida amb les begudes i els entrants. Per les hamburgueses vam haver d'esperar una estoneta però és normal, estan fetes amb molts ingredients, uns d'ells "el carinyo". A l'hivern és complicat tenir taula però amb el bon temps no dubteu en seure a la seva terrassa, a més de les bones vistes, tindreu bon menjar.

4 comentaris:

  1. Realment les patates i el formatge, lliguen molt bé. T'ho dic per les patates braves amb salsa formatge, que de llegir m'ha agafat ganes.

    Pel que veig és un lloc senzill, però del que surts prou bé.

    També m'ha fet gràcia el pulled-beef, variació del meu pulled-pork, amb que arraso les nits de tapes a Móra... :) #notieneabuela.... Però crec vaig preparar 300 mini's de pulled-pork

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les patates molt bones, però al pulled beef l'han de donar una volta perquè no estava com esperava.
      És que el teu pulled pork està moooooooooooooooolt bo!!!!

      Aquest local és perfecte per fer un soparet a la terrasseta :-)

      Salut!

      Elimina
    2. Feia la ironia del pulled, doncs l'amorositat que dona el porc quan fas pulled, és molt difícil d'aconseguir amb vedella, a no ser que hi barregis cansalada..... I clar... per fer això, ja millor anar a cap de llom directament...

      M'ha estranyat el pulled-beef.... a no ser que ho tinguin per a public "al·lergic" al porc.... #queloshay :)

      Salut!!

      Elimina
    3. Sí, a mi també em va estranyar, per això em vaig animar a tastar-lo, però és el que dius, amb el porc queda molt millor.

      Salut!

      Elimina