diumenge, 9 d’octubre del 2016

NÀUTIC TARRAGONA, DINARS AMB LA MÙSICA DELS OBENCS

Establiment: Restaurant Nàutic Tarragona
43004 Tarragona
Port Esportiu, s/n
Tfn 977 22 58 24
Preu orientatiu: 30€
Menú diari: 17,50€
Menú nit tapes: 19,50€ + beguda

Restaurant Nàutic Tarragona

Cuina mediterrània i arrossos al port de Tarragona. Un edifici actual amb espai per a celebracions i una romàntica terrassa. Molt bona atenció i preus correctes. Un 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Fàcil
Espai:
Gran_(100 p)
Terrassa
Distribució:
Molt bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
-
Extres:
-
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Esdeveniments privats
IDIOMES
Català
EspañolEnglish

En el camí que et porta al Far de la Banya de Tarragona està ubicat l'edifici del Club Nàutic de Tarragona, un club fundat a l'any 1878, el primer de l'Estat en organitzar i fomentar les activitats esportives i d'oci relacionades amb el mar. Unes activitats que, en l'època, no eren molt ben enteses pels que es guanyaven la vida remant per anar a pescar i els deien el "club dels xiflats".
Des del 2005 l'edifici acull el Restaurant Nàutic de Tarragona amb una carta de cuina mediterrània i arrossos, oferint un menú diari per 17,50€, un menú degustació de tapes a les nits per 19,50€ i organització d'esdeveniments privats. La terrassa, decorada amb blaus i blancs, la trobo fantàstica per un sopar romàntic. Llàstima que a la tardor el restaurant limita el seu horari obrint només al migdia, a les nits és sota reserva (consulteu condiciones amb el restaurant).
Després d'anar a fer un menú diari que ens va deixar molt contents vam decidir que havíem de tornar a fer un arròs. Per començar vam demanar amanida Nàutic, amb un tomàquet deliciós i pelat. La meva filla encantada, doncs sempre el menja així.
Les croquetes formen part del menú tapes. Nosaltres vam demanar de Cabrales i de cua de bou. Totes dues delicioses, molt bon nivell, a taula hi havia preferències a parts iguals.
A la visita anterior vam menjar musclos a la planxa i els vam trobar tan bons que en aquesta ocasió vam repetir. Un plat que tornaré a demanar en futures visites.
D'arrosos vam demanar de dos tipus: pels fills el negre amb llamàntol i calamarsets i pel Santi i per a mi l'arròs amb ceps amb galeres. A la carta indica que els pots demanar melós o caldós. Tots 4 vam voler melós. Després de tastat l'arròs negre he de dir que, tot i que el de ceps i galeres estava molt bo, el negre el superava. La propera ho tinc clar.

Amb el vermut d'aperitiu i el vi
Mireia D.O. Penedès vam acabar prou plens com per demanar postres així que vam reposar una mica el dinar en aquesta terrasseta tan bonica i vam demanar el compte: uns 30€ per cap. Molt correcte.

A la visita on vam menjar el menú diari vam gaudir amb uns musclos a la marinera, també a la planxa, un timbal d'alvocat i salmó i fideus amb cloïsses i escamarlà. Encara que no siguis de postres, et recomano que no te'ls perdis, són casolans i molt bons. Nosaltres vam fer carpaccio de pinya, pastís de xocolata i pudin de fruits vermells. El vi del menú era un D.O. Tarragona, Crinel blanc.

Un lloc molt recomanable per la cuina, l'atenció, el lloc i els preus i que mereix un lloc al llistat de Restaurants del Sud de Catalunya. Ah, i si no trobes lloc per aparcar a la porta, pots aparcar a l'aparcament de davant.

5 comentaris:

  1. Molt bé! L'arròs negre, realment es veu espectacular... Només veig una cosa que no m'agrada (potser per manies o costums meves...): els musclos, jo acostumo a rentar-los i raspallar-los un a un doncs, no suporto aquestes algues que porten enganxades a la closca. Però potser són només manies meves... :-)

    I el preu a la carta, també força bo.

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sabem que la perfecció és difícil i això dels musclos, jo abans també els netejava amb ganivet i si calia, "nanas". Ara ja passo i com que jo no m'hi esforço gaire, entenc que d'altres no ho facin tampoc.
      Els arrosos molt molt bé, i el negre millor. Mami què serà lo que tiene el negro??? :-) Un descobriment aquest lloc!

      Salut!

      Elimina
  2. Es veu tot molt bé.
    Però saps que m'ha fet gràcia?. El que no tinguin ajustats els decimals del programa de facturació i que la ració d'arròs surti a 18,799999 en lloc de 18,80€... Hi cada xapussero en aquests menesters....

    I canviant de tema, no sabia que el Jordi fos tant prim mirat amb això de respallar els musclos.... Com amb tots els plaers sigui tant prim mirat, no sé com s'ho deu fer.... :) #provocant-lo :) :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha, sí, ja em vaig adonar, l'arròs i l'aigua no tenen "preu rodó" :-)
      El Jordi anirà amb la fulla d'afaitar en ma :DDD

      Salut!

      Elimina
    2. Per al·lusions... TOT el marisc m'agrada ben net i que tingui el punt just de sabor i olor que se l'escaigui. Fins i tot, en ocasions, he arribat a menjar apartant acuradament els filaments que envoltaven el mol·lusc en qüestió... Però això si, sempre ben net.

      Elimina