diumenge, 24 de juliol del 2016

LIMBOO BEACH CLUB, PERFECTO PARA COPES I GAUDIR DE L'ESTIU

Establiment: Limboo Beach Club & Restaurant
43007 Tarragona
Passeig Marítim Rafael Casanova, 11
Tfn 977 26 60 00
Preu orientatiu: 30€
Menú diari: 18,50€

Limboo Beach Club & Restaurant

Terrassa sobre la platja del Miracle. Hamaques sota haimes i palmeres, còctels, brunchs, concerts, monòlegs... Ubicació privilegiada, atenció correcta, cuina fusió amb plats bons i altres no tant. Un 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Al Fortí
Espai:
Mitjà (40 p)
Terrassa (100 p)
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Aire lliure
Mobiliari:
Cadires
Hamaca
Llits
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
-
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Còctels
IDIOMES
Català
Español


Vam venir a dinar per celebrar l'aniversari de la Su a aquest fantàstic lloc, una terrassa sobre el Mediterrani tarragoní on pots gaudir a totes hores. Brunch, vermut, dinars, tardes de relax, sopars als capvespres, espectacles i copes a la nit.
A la part de dalt està el restaurant i abaix està la zona de copes i espectacles. També estan els lavabos, una petita barra i suposo que la cuina. Nosaltres teniem preparat un dinar de grup amb uns entrants i peix o carn com plat principal, begudes i postres, tot per 30€. A altres taules vaig veure arròs i peix a la sal (imagino que orada per la mida de la muntanya de sal) però la carta no la vaig veure en cap moment perque la Su ja ho havia tancat tot.
L'atenció va ser bastant correcta en tot moment, i mira que vam demanar pa unes quantes vegades, el que falla és la cuina en alguns plats. Us tradueixo el menú tal com el detalla el restaurant:
Aperitius
Especialitats del xef. Que va ser un pop amb patata i pebre vermell. O sigui, un pop a la gallega a l'estil del xef. Molt bo però petit. I ja està. Crec que al menú li sobrava la "s" de especialitats.
Entrants (a compartir)
Tàrtar d'alvocat i salmó amb salsa tsunsu. Una llàstima que l'alvocat estigués tan dur perquè en general el plat estava bé. El nom de la salsa em sonava al filòsof xinès que va escriure "El arte de la guerra". El sabor, si em diuen que es soja també m'ho crec. Ays, em falta  món...
Carpaccio de bacallà amb melmelada de poma i el seu cruixent d'all. Deliciós. Per a molts de la taula, i eren més de 20, un plat molt, molt bo.
Foie micuit casolà amb la seva torrada de pa. Amb una cirera blanca confitada , melmelada de nabius, sal Maldon i servit a bona temperatura. Un altre plat fantàstic. Ja pensàvem en el plat principal i ens llepàvem els dits esperant-lo.
Plat (a escollir)
Al principi ja ens van avisar que el lluç a la vasca no seria i que el peix que hi havia era corball, sense més cognoms ni descripcions.
Va arribar un plat a la taula amb un tall de corball fred, dur (en alguns plats massa poc fet, al meu no) sobre una sopa tèbia, insípida, més semblat a aigua que a un suquet, amb algues i un parell de gambes crues i fresquetes de la nevera. Un plat completament sorprenent i decebedor.
Filet de porc amb salsa ponzu. Amb pastenagues (crec) banyades en ponzu, massa intens el sabor pel meu gust. El filet estava tendre i si no el barrejaves gaire amb la verdura estovada podies apreciar el seu gust.
Postres
Va aparèixer un plat enorme amb una mini porcio de xocolata tres textures. Vam riure i tot pensant que tenien en compte la nostra figura ja que al ser una festa d'aniversari també haviem portat un pastís i no és plan de afartar-se de pastissos. Les textures no les vaig poder trobar perquè estava tant bo i era tant petit que es va acabar en un tres i no res.
Després vam fer unes copes i cafès que va pagar la Su, per això de que feia 40 anys. Ho vam passar molt bé amb el photocall que vam portar i que no ens van posar cap pega al restaurant, més al contrari, ens van deixar montar gresca i alguns ens vam traslladar a seguir amb les copes a la part de baix a l'acabar el dinar.
El Santi i jo, que vam fer només les cerveses i vermut d'abans de dinar vam pagar uns 35€ per cap. El preu és correcte, el lloc formidable, però hi ha plats que han de millorar o ens quedarem només amb les copes.

4 comentaris:

  1. Que consti que el nom Limboo Beach Club, ja espanta una mica.

    Però pel que veig és dels que cal classificar com "Marco incomparable".

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahahahaha, sí, la ubicació és en un "marco incomparable".
      Molt bo per a copes, no tant per a "jalar" avui dia. Esperem que millorin.

      Salut!!!

      Elimina
  2. Quina llàstima lo del corball. Un dels meus peixos preferits i al que no li calen gaires acompanyaments ni invents estranys per poder-lo gaudir. De la resta, només m'ha cridat l'atenció el bacallà (molt bona pinta).

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El bacallà el millor plat, amb el mi cuit, què també estava molt bé.
      Una llàstima de lloc perquè, encara que la platja està lluny (molt abaix, gens accesible) el lloc està molt bé per mandrear i fer un sopar mirant els estels i la lluna reflectida sobre el mar... Uys, que em posso tendra!!!

      Salut!

      Elimina