diumenge, 28 de juny del 2015

CAL VITALI, POTS ANAR DE LA TAULA AL MAR D'UN SALT

Establiment: Restaurant Voramar Cal Vitali
43893 Altafulla
Carrer Pons d'Icart, s/n
Tfn 977 65 06 30
Preu orientatiu: 25-30€

Restaurant Voramar Cal Vitali

Arrosos i peixos a tocar la sorra de la platja. Bona atenció, qualitat correcta i localització immillorable. Tenen espais tancats per a l'hivern. Són un 2 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Fàcil
Espai:
Gran (100_p)
Terrassa
Distribució:
Estreta a la terrassa
Il·luminació:
Natural
Mobiliari:
Cadires
Còmode
Neteja_serveis:
Acceptable
Assecador_mans:
Aire automàtic_(inútil)
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Aceptable
Presentació:
Clàssica
Vins i caves:
De la Terra
Vins_i_caves: 
D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




A l'estiu i per Nadal acostumem a organitzar un dinar de grup per això de fer caliu entre els companys de feina i aquesta vegada vam anar a Altafulla, al Cal Vitali. Està just a sobre la sorra, però no penseu que és només és una terrassa per l'estiu, està obert tot l'any i disposa d'un parell de menjadors. Els lavabos estan fora, bastant petits i necessitats d'una reforma; el assecador d'aire per les mans ni seca...

Vaig trucar per informar-me sobre els dinars per a grups i em vam oferir un menú per 26€ amb tres entrants, un principal a escollir (paella de marisc, fideuada, arròs negre i una opció vegetariana, arròs amb verdures). Vi de la casa, aigua i determinats postres inclosos. Em va semblar correcte, ja que, encara que és un dinar d'empresa, nosaltres paguem la meitat així que vam anar fa un parell de divendres. El vi que entrava al menú era un D.O. Terra Alta, el Cal Majordom. Correcte.
Ens van seure a la terrassa i vam començar amb un uns calamarsets fregits a l'andalusa que estaven prou bons.
El segon entrant van ser també uns calamars, a la planxa amb all i julivert en oli.Varietat als entrats, cero.
I ja ens diuen que portaven els arrosos. Llavors li exposo al cambrer que per tfn vam quedar que eren tres entrants i em respon que ell ha portat tres plat de calamars. Després d'una petita conversa sobre plats i preus porten una cassola de musclos. I jo demano plats per poder repartir-los entre els 13 que estàvem a taula.
Finalment ens porten l'arròs de marisc. Amb el seu tall de llimona i tot.
L'arròs negre. Al que li sobrava una o dues bosses de tinta. I que va haver d'esperar l'allioli, malgrat haver-lo demanat abans d'acabar amb els entrants.
Fideuada. Directament del foc, no havia passat pel forn. A mi personalment m'agrada més amb fideus del Nº2 però amb allioli estava bé.
Arròs amb verdures, del que va sobrar molt, així que vam tastar-lo uns quants. Tenia gust de curry. Semblava una "paella" i tenia un gust de wok que et descol·locava. El tall de la pastanaga ja dóna pistes de la seva procedència.
Per postres el clàssic de comtessa, crema catalana gelada, copa Brasil, llimona gelada, etc... Jo vaig optar pel meló. Després de demanar els postres ens avisen que no tots entraven al menú. Li vam dir que tan mateix, que demanaríem cafès (que tampoc entraven) i que ho pagaríem tot. A la fi no sé què va passar amb el compte (per això estava la meva jefa) però vam sortir a 27€ per cap.

Resumint: una terrassa molt bonica a la vora del mar.

6 comentaris:

  1. Són aquelles coses, que si no fos per algun detall que la espifien com això de les postres, que ara si, ara no, guanyarien punts i els perden per bestieses... Però com sempre dic l'hostaleria no és pas una pedrera de cracks intel·lectualment parlant...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. (He suprimit part d'aquest comentari perquè el responsable del Cal Vitali s'ha sentit ofès). Llavors només dic:

      El vaig trobar una mica en general "per a turistes". El que més em va agradar va ser el lloc.

      Salut!

      Elimina
  2. Soc Xavier , responsable del restaurant voramar, estic sorpres per el teu comentarí i m,agradaría responder.
    En quan al menjar ... "Para gustos los colores" pero comentarte que nosaltres no fem woks i no cuinem amb curry .. Aquí treballem amb verduras fresques.
    El que hem sembla vergonyos son les desqualifucacions personals als meus camarers i a la Meva persona amb comentaris com el tema intelectual i demes, perds quaksevol rao dien que no arribem a mes ... Póster fins i tot el camarer te mes estudis que el sr ricard , be hem sembla que el tracte que vam donar a tot el grup va ser molt profesional , i no per mi , pero su per els meus treballadors me sentit molt ofes amb aquests comentaris tan denigrants

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut Xavier,

      Com ben dius, cadascú teu el seu gust i el mateix plat no agrada a tothom per igual. L'arròs de verdures teniu gust a curry, i 4 persones més a taula ho van detectar també, i també vull dir-te que es va acabar, perquè unes altres persones a taula, van trobar que estava bo. "Para gustos, colores" El tall de la pastanaga, els mini xampinyons, la mongeta tendra, semblaven d'una bossa de congelats (que a casa n'he comprat alguna vegada i sé com són) i si no és així, doncs molt bé per l'aclariment, moltes gràcies. I respecte a l'arròs amb marisc, una de les persones que venia en el grup deia que era un dels millors que fan per la zona. Veus?? "Para gustos, colores".

      Respecte a l'intel·lectualitat del personal, jo no he dit res, no he faltat el respecte a ningú i no em responsabilitzaré dels comentaris que deixen al meu bloc. Per les meves paraules puc demanar disculpes, per les d'un altre no.

      De la professionalitat sí que puc dir que amb els entrants ja vam demanar l'allioli i a la fi vam menjar mig plat mentre l'esperàvem. Què no es serveix l'arròs negre i la fideuada amb allioli habitualment?? Parlo d'organització, no d'estudis, ni de CI.

      Al meu bloc dic si un plat m'ha agradat o no, si el que he pagat em sembla correcte o no, si l'atenció m'ha resultat agradable o no, si les instal·lacions em semblen còmodes i atractives o no, i com és el meu bloc i és la meva opinió (és el meu color), així ho explico. Estic segura que no sempre coincideix amb la majoria, però com ben diu, "para gustos, colores".

      Salut!

      Elimina
  3. "Arrosos i peixos a tocar la sorra de la platja. Bona atenció, qualitat correcta i localització immillorable."

    Crec que amb l'encapçalament no estàs pas deixant malament el lloc, oi? Una altre cosa, és el que amb tot el dret del món puguis plasmar al TEU blog com experiència personal i donar a conèixer els teus sentiments envers el menjar o situacions que es produeixin al local.

    No veig per enlloc les desqualificacions personals a les que fa referència el propietari... Només llegeixo l'opinió d'un possible client que imagino no li quedaran gaires ganes d'anar.

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El lloc és molt bonic Jordi, i l'atenció bona, ells es van esforçar per a que tot estigués bé, però si l'organització no és millor i els plats a taula no tenen un sabor i presentació millor, el resum és això que dic a l'encapçalament.
      I jo es que l'havia respost al Ricard una de les frases de la meva mare... però l'he esborrada... que la meva mare no té culpa de res.

      Salut!

      Elimina