diumenge, 31 de maig del 2015

b BURGER BARCELONA, GRAN SABOR EN UN MINI ESPAI

Establiment: b Burger Barcelona
08015 Barcelona
Carrer d'Aragó, 36
Tfn 93 00014 07
Preu orientatiu: 18€

b Burger Barcelona

Hamburgueses delicioses per a tots els gustos, incloent una vegetariana. Celler on primen les cerveses, fins i tot les artesanes. Lloc petit,  en cap de setmana millor reservar. Atenció molt bona. Són un 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (20 p)
Terrassa
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Banc
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Correcte
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Moderna
Vins:
De la Terra
D'altres terres
Cerveses:
De la Terra
D'altres terres
IDIOMES
Català
Español
English



Des de fa temps que tenia ganes de tastar les hamburgueses del b Burger Barcelona, a la zona de l'Eixample, així que vaig aprofitar que havia de pujar a la capi a una reunió i vam dinar allà.
El lloc és molt petit. Té quatre taules, una barra amb tamborets alts i unes tres o quatre taules més al carrer. Però el carrer no convida a res més que a fumar, té molt trànsit i soroll així doncs, cap a dins que vam anar.
A la carta (la meva en espanyol) hi ha 5 entrants, 4 amanides i 12+1 hamburgueses, de fet la "1" no se si es considera hamburguesa perquè es vegetariana. ;-)
Vam demanar l'amanida b-Tuna que deia: "mill fulles de tomàquet i mozzarella, amb ventresca de tonyina, pinyons i oli d'alfàbrega". Si l'he de posar un però és que jo hagués canviat la crema esta dulzona per més oli d'alfàbrega. El plat el vam deixar net. Molt bona!
Santi va demanar una b-Jamón-jamón. Amb ruca, tomàquet sec, parmesà, oli de tòfona i un bon pernil. Li vaig fer un parell de mossegades i estava de mort. La carn molt bona, al punt que li agrada a ell i un pic massa feta per a mi, però fantàstica.
Jo vaig escollir la b-Gaudí, amb espàrrecs i xampinyons i una crema de formatge que et posen a banda (fet que trobo molt encertat) que estava per passar la llengua al bol. Poc feta, com vaig demanar i amb un pa consistent però tou a la vegada.
Vaig agafar la carta de postres però com que estic en moment "controla't una mica" finalment no vam demanar res més que un cafè.
Tot això amb un parell de cerveses i una Coca-Cola (zero), un tracte molt bo, una carn saborosa, amb bona textura i servida al punt demanat va costar 16,5€ per cap. El cafè no el van cobrar perquè els hi va semblar que la segona cervesa va trigar massa en arribar. Sí que pot ser va trigar un pèl més del que tocava però amb el que hi ha pel món, això rai!
Un lloc petit però com diuen ells a la seva web:
"la grandeza de ser pequeños"

4 comentaris:

  1. Penso que ja són masses els locals que fan de l'hamburguesa un tòtem, aquest el tastaré doncs el tinc al costat de la feina i no havia sentit parlar mai d'ell (i a més, perquè el recomanes tu). Tot i que pel preu d'una hamburguesa i una cervesa, ja hi han llocs que t'ofereixen un menú complert... Però està bé saber-ho pel dia que vas amb presses.

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I amanida... També és a prop de la feina del Santi i està molt bé per anar canviant una mica el menú. Si hi vas entre setmana no crec que tinguis gaire problemes de taula. Ja em diràs si t'agrada!

      Salut!

      Elimina
  2. Jo seré carnívor que estic salivant mentre miro les fotos de les dues hamburgueses....

    M'agraden i en canvi no vaig quasi mai a llocs d'aquests que les llueixen com especialitat. Però recordo que al lloc que he publicat aquesta setmana, oferien amb el menú un "trio de mini hamburgueses", que el dia que el trobava, anava de fix. i ara que hi penso fa temps que no el veig...

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs mira que no t'imagino amb una hamburguesa a les mans :-)
      Com veus a la foto, també safata. Aquí al menys és acceptable...

      Salut!

      Elimina