diumenge, 7 de desembre del 2014

COFFEEBOOK, MOLT MÉS QUE CAFÈ

Establiment: CoffeeBook              
43007 Tarragona
Avinguda Països Catalans, 19
Tfn 691 64 83 50
Preu orientatiu: des de 1€

El proper 11 de gener es compleix un any des de que els germans Carlos i Ignasi  vam apostar per obrir una cafeteria molt especial a Tarragona. Estan just davant de l'entrada al Campus Sescelades de l'URV i poc a poc, amb la seva simpatia, el seu bon fer el cafès i els temptadors pastisos, galetes i entrepans que preparen, van aconseguir fer-se amb uns clients fidels i encantats. Bé, algú client crític també en tenen :-)
Al principi tenien un horari que han anat adaptant a la demanda de la clientela, així com els preus, la mida dels entrepans, el mobiliari. Nosaltres vam anar al CoffeeBok des del primer dia que va obrir i vam començar a dir que si el banc no era còmode, que el cafè estava molt bo, que la llet de soja no hi era, que volien la terrassa pels fumadors... Total, uns clients toca-coll... Però ells ens escoltaven amb un somriure sense deixar perdre els consells.
El local és ample i disposa de llibres, jocs de taula i wifi. Hi ha uns bancs de fusta amb molts coixins i taules baixes, una taula gran on podem esmorzar fins a 14 persones i també una altre zona amb taules i cadires per sentir-se com a casa. Aquest estiu van obrir la terrassa, molt bonica, amb gespa artificial, fa poc han decorat les parets i ha quedat molt bé.
El preu dels cafès és genial, per exemple 1,20€ el cafè amb llet, també tenen gots per emportar-te'l si tens pressa. Fan un capuccino molt bo, moka, xocolata (amb nata si vols), infusions, smoothies... A l'estiu demano alguna frappa i estan de mort!


Si tens gana pots menjar entrepans freds i calents, o pastís de pastanaga, de maduixa, muffins variats, galetes, donuts, goffres...
Ara estan mimant als clients habituals i ens fan tasses personalitzades amb el codi de la beguda corresponent.

Hi ha una oferta de cafè/ cafè amb llet i la pasta del dia per 2€. Pot ser un croissant, una galeta, un "cronut"...
A les tardes pots trobar gent jugant a les cartes o al Risk, persones llegint, treballant amb un portàtil, grups d'estudiants acabant un treball... 
Amb aquesta entrada al bloc volia donar-li les gràcies a aquest parell de germans per estar cada matí i tarda amb un cafè i un somriure. Un cafè del CoffeeBook sempre cau bé!!

4 comentaris:

  1. Aquesta capacitat d'escoltar i adaptar-se al que el client vol, és la manera de fer bé les coses actualment....

    I sembla estrany que a molts restauradors o baristes, no els passi pel cap.

    De tot lo fotografiat, em quedo amb l'entrepà.... que so coc home de poc dolç... :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ricard,
      Doncs sí, aquests germans han fet molt bé, sobre tot en el tema taules. No entenc aquesta gent que té la terrassa buida i veu la del costat plena i no fa un examen de la situació, "un informe de lliçons apreses" :-)
      L'entrepà de tonyina és deliciós, li posen una mica de crema de formatge en comptes de maionesa i està molt gustós.

      Salut!

      Elimina
  2. Està realment bé això de muntar negocis (quasi) monogràfics. I més, si com sembla el cas, el portes bé. Però per dinar, no el veig gaire...

    L'altre dia, comentava amb la meva dona els pocs records que tenim de Tarragona, tot i que hem estat tots dos. Serà qüestió d'anar a fer una visita a la vella Tarraco i, per descomptat, que ja et preguntaré pe fer una ruta gastronòmica.

    Com sempre, vaig tard a veure el teu blog, ja que sempre em queda al fons de la llista (encara no he descobert el motiu).

    Salutacions

    ResponElimina
  3. Hola Jordi, és clar que aquest no és un lloc per dinar, si de cas per un dia de preses i molta feina que t'escapes una estona a fer un entrepà de tonyina. És el nostre lloc habitual dels cafès de mig matí (que tampoc són cada dia... que treballem moooolt!!!!)

    Quan vinguis cap a Tarraco no dubtis en preguntar, que et preparo ruta de vermut, dinar, cafès, sopar i copes!

    Salut!

    ResponElimina