diumenge, 12 d’octubre del 2014

LA VINATERIA, UN LOCAL AMB MAL KARMA????

Establiment: La Vinateria Fechorias II
08970 Sant Joan Despí
Riera d'en Nofre, 19
Tfn 93 375 32 33
Preu orientatiu: 20€

La Vinateria TANCAT, ara són Fechorias II

Dels cinc plats que vam demanar, es salvaven dos. No entenc com al tiquet del compte hi diu "Degustación vinos & gourmet". La Pepa Pink no passa de les 2 estrelles.

LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Normal
Espai:
Mitja
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Trones nens
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins:
De la Terra
D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




Sant Joan Despí és la meva segona casa, sí sí, al contrari que els barcelonins i voltants, jo visc a la platja i quan tinc ganes de contaminació i city planto el campament base a Sant Joan Despí. (com diu el cartell de l'entrada "la ciutat que jo m'estimo")
A la cantonada de la Riera d'en Nofre ja han passat diversos negocis de restauració. El que més va durar era "La Vinya de Sant Joan", no recordo si vam anar una o dues vegades; després va obrir com asador argentino, hi vam anar una vegada; ara és "La Vinateria, degustación vinos & gourmet" i vam anar a tastar uns platets. No em ficaré en temes d'idioma, jo mateixa barrejo "espa-cata-inglish" en el dia a dia però ells s'anomenen Vinateria, no Vinatería.

Per beure vaig demanar un vi jove, una copa d'Enate. Santi cervesa. Un any haurem d'anar a l'Oktoberfest!!!
Vam començar amb una amanida vinateria. En aquest plat no hi era el gourmet segur. L'enciam Iceberg, pastanaga de pot, tonyina en oli de girasol... Perfecte per un menú migdia de 10€.

Peus de porc a la brasa. Aquests estaven bons. Acompanyament correcte, va ser un dels plats que ens va agradar.

Crujipollo amb salsa barbacoa. Una decepció. Esperàvem uns trossos de pollastre com a octaus o així. Això eren encenalls de pollastre, amb la qual cosa menges molt arrebossat i oli i, amb la salsa barbacoa, el gust del pollastre desapareix. Aquest plat podia ser un cruji de qualsevol ingredient.

Assortit de croquetes casolanes. Diria que eren de pernil, de bolets i de carn d'olla. No es van dir res així que era sorpresa. Estaven molt bones, un plat que ens va agradar.

Callos. Vam demanar mitja ració, i quin encert! Era com si la tripa estigués cuinada en una cassola i afegida al plat després. No es notava cap lligam entre els ingredients. Fins i tot el xoriço no tenia sabor... Sort que vam demanar mitja ració.


El preu final, si demanes postres i cafè volta els 20€, però nosaltres no vam demanar res més.

Pot ser aquesta cantonada de Riera d'en Nofre tingui un mal karma ????




4 comentaris:

  1. Ostres... Una mica aixecada de camisa no?.

    Perquè això de l'amanida amb l'únic espàrrec al mig, és com un retorn al passat.... Són d'aquelles amanides que jo batejaria com:

    "amanida gurmet TC" (*)

    I el peu de porc?... es que deu ser difícil fer-lo malament, perquè sempre és bo...Quan jo en faig al buit, en moltes ocasions els menjo en dies després, sense cap cocció adicional... (bullidets com anomena la Marta per fer-me enrabiar). Vull dir que tindria mèrit espatllar-los...

    En fi...... Ahhh... per cert TC, són les sigles de "Toma Cabrón" que utilitzo per aquest tipus de plats...:)

    Salut!!

    ResponElimina
  2. hahaha, m'agrada molt aquesta classificació TC!!!
    Ja ho dius bé, és molt difícil fer malament plats com els peus de porc, els muscles al vapor, el pa amb tomàquet... Cuina fàcil, que dirien en algú programa televisiu????

    Sort que a Sant Joan Despí també hi ha llocs on es menja bé.

    Salut! i enhorabona per les 800.000 visites al teu bloc, (ggggnnnyyyyyyy, em moro d'enveja!!!! :-) )

    ResponElimina
  3. I jo que pensava que les sigles TC corresponien a Tribunal Constitucional... Ara que ben pensat, el significat ve a ser el mateix...
    Si l'amanida té delicte, els krispies de pollastre no es queden a gaire distància. Perquè insisteixen en posar l'adjectiu gourmet al nom del restaurant?
    Encara sort que els preus semblen continguts, no?

    Per Sant Joan Despí només conec el Follia al que vaig anar fa una pila d'anys i que no em va acabar de fer el pes... És territori desconegut (de moment).

    Salutacions!

    ResponElimina
  4. Hola Jordi!
    La Follia està gaire bé sempre buida... Una mica més abaix tens el Can Pau Torrens, una masia molt bonica i amb bona teca. (http://losplaceresdepepa.blogspot.com.es/2014/01/can-pau-torrens-dinar-al-primer-jardi.html)
    Ja et faré alguna altre ressenya de Sant Joan Despí per què aneu explorant, si no considereu gaires km anar al Baix Llobregat!!!! :-)

    Del crujipollo no cal parlar més!

    Salut!

    ResponElimina