diumenge, 21 de setembre del 2014

RESTAURANT LA PLATJA, PAELLA I CARNS A LA BRASA A L'ARRABASSADA

Establiment: Restaurant la Platja
43003 Tarragona
Accés Arrabassada, 2
Tfn 977 290 938
Preu orientatiu: 20€

Restaurant la Platja

A peu de platja, amb aparcament i preus assequibles. Bona atenció i jocs infantils per la canalla. És un 3 estrelles Pepa Pink.


LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Gratuït
Espai:
Gran
Terrassa
Climatitzat
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Clàssic
Cadires
Trones-infantils
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniform
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Amb fotos
Vins:
De la terra


IDIOMES
Català
Español
English



Tocant al passeig de Rafel Casanova podem trobar el restaurant la Platja. És un local ample amb una gran terrassa interior i un parell de zones amb jocs per a nens. Té accés per a discapacitats però el lavabo estava ple de pots de detergents, sabons i diferents caixes, una cadira no podria entrar-hi. Em disgusta bastant que un local faci servir el lavabo de discapacitats com magatzem.
Aprofitant un dia familiar a la platja de l'Arrabasada vam reservar per fer el menú paella en aquest restaurant. Per 20€ tens amanida de formatge, calamars i musclos, paella, beguda, postres i cafè. També fan fideuà carns a la brasa, calçotades, celebracions, menús infantils...
Amanida amb formatge, bacó i fruits secs. Jo trauria una mica de bacó i afegiria tomàquet. No obstant això, a tothom a taula va agradar molt i no vam deixar res al plat.

Els calamars fregits, molt bons, molt bé fets, sense excés de farina ni oli. Deliciosos.

El musclos al vapor amb pebre. Frescos. Mai saps que pots trobar en un "restaurant de platja" a l'estiu. Aquests estaven molt bons.

Paella de peix i verdures. Gambes, musclos, sípia, pèsols, bajoca... Una paella molt correcta, gustosa i que ens va agradar.

Aquí podeu veure un plat. Per cert, vam demanar paella per a 7 i podíem haver menjat 9, les racions són generoses. El meu nebot va menjar un entrecot a la brasa, llàstima no tenir foto perquè feia molt bona pinta i venia amb patates fregides i amanida.

I per postres hi havia fruita, xarrup de llimona, flam, pastís de xocolata...
Ja sabeu, si voleu passar un dia a una de les millors platges de Tarragona i dinar una paella molt correcta, no dubteu en anar al Restaurant la Platja.

9 comentaris:

  1. Jo vaig fent llista de llocs de Tarragona a partir dels teus posts.

    No t'ho he comentat mai, però hi han possibilitats de que en un parell d'anys em quedi a viure a Cambrils i m'interessa molt la zona d'influència, doncs Cambrils el tinc ja ben conegut.

    Una cosa... coneixeu el Veltins de Cambrils?.... zona de la Dorada, en primera línia de mar i amb menjar alemany?... I un diu menjar alemany?... Pos si... una passada i com el concepte és plat únic, surt per molt poc preu... Ahir nit els 2 ens va sortir per 36€ amb 4 cerveses i postres... Es que és una joia... la llàstima és que la temporada d'hivern tanquen...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ricard,
      Doncs jo fa dos anys que m'he mudat de Cambrlis a Tarragona. No tenia el bloc i encara que he trepitjat uns quants restaurants a Cambrils, aquest Veltins no el conec. El tinc al llistat per fer però un parell de vegades que he intentat anar-hi no he tingut quòrum. Mira que el eisbein m'agrada molt...

      És una responsabilitat que facis llista a partir dels meus posts, segur que has visitat més restaurants que jo i pot ser que no coincidim en el barem.
      Salut!!!

      Elimina
  2. Tens raó amb lo de l'amanida... Potser una mica massa de bacó per una "refrescant" amanida d'estiu....
    Un bon preu per un lloc que està a peu de platja. Si algun cop em perdo per Tarragona, ja sé a quin blog he de mirar... ;-)

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Hola Jordi,
    Ja saps que la platja fa venir gana i et menges el que sigui!!!! El nivell d'exigència varia en funció del lloc. Aquest està bé, sobre tot per a grups, un dia de platja amb nens, pots anar amb el "pareo" i el banyador...
    Si et perds per Tarragona, i no estàs gaudint d'un dia de platja, millor fes-ho per la Part Alta. Pot ser pel Serrallo també tens un parell de llocs per perdre't :-)

    Gràcies i Salut!!

    ResponElimina
  4. Molt recomenable per anar a pasar el dia a la platja. Cal destacar l'atenció i la amabilitat del personal, per a mi una de les coses més importants d'un restaurant (a part del menjar, es clar)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt cert. Aquí pots gaudir d'una bona atenció també.

      Petons!

      Elimina
  5. A mi este sitio me gustó bastante, teniendo en cuenta que esta a pié de playa y eso ya me da por desconfiar. Las raciones como dice Pepa son generosas, los calamares muy buenos y nada aceitosos, el arroz muy potbale y las bravas on bravas, y no la porquería esa que se ha puesto de moda con salsa rosa...señores las bravas son bravas, picante a rabiar para así poder beber más cerveza!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ays Matías, es que las bravas del Mediterráneo son así, nada que ver con las de Castilla. las echo de menos.

      Besitos!

      Elimina
    2. Nosajo, y yo también...ni puñetera idea de prepararlas hay aquí. Eso si, el arroz muy bueno :-)
      Petonetss

      Elimina