dissabte, 21 de setembre del 2013

PIJAMA RESTAURANT, MOLT MÉS QUE BONES HAMBURGUESES.

Establiment: Pijama Restaurant El Moscatell
08006 Barcelona
Carrer Granada del Penedès, 29
IGUALADA
Tfn 933684117
Preu orientatiu: 16€

Pijama Restaurant, Traslladats a Igualada al juliol 2016, ara es diuen El Moscatell.

Hamburgueses genials però no deixeu de tastar altres plats. L’atenció també és de primera. La meva opinió, 4 estrelles Pepa Pink.


LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Fàcil
Espai:
Mitja
Aire condic.
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Modern
Còmode
Cadires
Neteja_Serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Correcte
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Moderna
Curta
Vins:
De la Terra
D'altres terres
IDIOMES
Català
Español



Pijama Restaurant és un local de dues plantes situat a la zona de Gràcia-Sant Gervasi. La planta baixa té unes 4 taules i la superior té unes 10 o 12 i els lavabos, no hi ha ascensor ni accés per a discapacitats. La decoració és senzilla, amb mobiliari wengué i taronja, còmode i funcional.



Com entrants vam demanar una amanida de tomàquet i tonyina en escabetx. Estava molt bona, tèbia amb un escabetx suau, massa suau potser, però encara així us la recomano.










També una coca de sardines que ens va agradar moltíssim, la base era com les coques de vidre i portava salsa de tomàquet, lloms de sardina sense espines, cibulet i oli d’oliva.





I per acabar vam voler tastar les famoses croquetes. La cambrera, molt amable, en veure que no acabàvem de decidir-nos, va informar-nos que són prou grans per compartir cada unitat entre dos així que vam demanar la de carn d’olla i la d’ibèrics amb formatge manxego. La de carn d’olla espectacular, en la d’ibèrics predominava el xoriço i li faltava una mica de temperatura, però com que encara és estiu es pot menjar una croqueta tèbia.



Com plat principal vam demanar la hamburguesa mediterrània. Porta tomàquet en salsa i tomàquet natural, alfàbrega, pinyons torradets i xampinyons, tot cobert amb parmesà en pols i sobre una base de pa torrat. Una hamburguesa excel·lent per la que no et sap greu pagar 9 euros.

Per beure vaig demanar una copa de vi negre, i l’única opció per copes era un Tierra de Castilla, que es diu Protocolo, un vi jove, suau, amb aromes fruitals i amb un color vermell brillant, bastant equilibrat. Santi va seguir sent fidel a la cervesa...

No vam demanar postres, a la propera ocasió tastaré el pastís de pastenaga.

Després vam degustar un parell de Bulmers i cerveses de blat en un pub irlandès que està molt a prop, The City Tavern. Tenen una gran carta de cerveses i una atenció meravellosa.

Si visiteu Barcelona, ja teniu un bon pla nocturn: hamburgueses i tapes al Pijama i copes al City Tavern!!!!

1 comentari: